Врховниот суд го одби барањето на Рашковски за домашен притвор

121

Врховниот суд на денешната седница ја одбил како неоснована жалбата на Драги Рашковски и неговото барање за домашен притвор.

Врховниот суд по денешната одржана јавна седница по предметот Вкж1.бр.31/2021, донесе одлука со која ги одби како неосновани жалбите на обвинетиот Д.Р. од Струмица, изјавена преку неговиот бранител и на обвинетиот Д.С. од Скопје, изјавена преку неговиот бранител, а обжаленото решение на Апелациониот суд Скопје, КСЖ.бр.456/21 од 01.09.2021 година го потврди, се наведува во соопштението од судот..

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.