Забележано кршење на изборен молк и вандализам (ФОТО)

молк

Коментарите се дека ваквиот чин е израз на немоќта на една партија, која се соочува со голем пораз на денешните избори.

uz-1640

uz-2

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.