Македонија

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на патот Струга –

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила.

Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13:50 часот.

Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на патот Струга – граничен премин Ќафасан.

Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена забрана за камиони и на патот Маврово – Дебар.