Загадувањето во скопски Центар трипати над дозволеното

41

Покрај штетните пм 10 честички, во воздухот во Центар е забележано високо ниво на азот диоксид, сулфур диоксид и јаглерод моноксид.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.