Магазин

Замесила леб, а неговата внатрешност ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Замесила леб, а неговата внатрешност ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Доколку досега не сте имале можност да замесите леб, грешката треба да ја поправите што поскоро. Особено откако ќе погледнете како една креативна готвачка меси една необична векна леб.

Таа користи само прехрамбена боја и состојките за благиот леб, а внатрешноста на лебот нарави да потсетува на лубеница.

Семејството сигурно ќе се воодушеви доколку им го подготвите ова кулинарско изненадување.

Во следново видеото се објаснува целата постапка на подготовка: