Заседава Централниот одбор на СДСМ – се разгледуваат актуелните политички случувања

Заседава Централниот одбор на СДСМ, а тема на партискиот состанок ќе бидат актуелите политички случувања.

„Ќе разговараме за изборот на претседатели на комисиите. Извршниот одбор утврди, сега треба Централниот. Ќе го соопштиме изборот на новата координаторка на Форум на жени. Ќе дискутираме за актуелните политички случувања и идните теренски активности на партијата“, рече лидерот Зоран Заев.

Тој додаде дека денес нема да разговараат за потпретседатели на партијата затоа што сè уште немаат донесено одлука кои ќе бидат

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.