Македонија

Затворен е патот кон Попова Шапка

Затворен е патот кон Попова Шапка

Од 11:40 часот воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец село Лисец – Попова Шапка, соопшти ЈП „Македонија пат“.

Забраната е воведена поради силниот северен ветер кој предизвикува снежни наноси на коловозот.