Заврши потрагата по Александар Јошески, за жал, не со посакуваниот исход

Потрагата по лицето Александар Јошески од Прилеп на кого му беше изгубена трагата вчера попладне, за жал, е пронајден починат вечерва.

Ова преку социјалните мрежи го пренесоа неколку луѓе, но и новинарката Каролина Дурло.

„Потрагата по лицето АЛЕКСАНДАР ЈОШЕСКИ од Прилеп, кој од вчера околу 12 часот се водеше за исчезнат, ЗАВРШИЛА доцна вечерва, за жал, со најнепосакуваниот исход“, пишуваа таа во својот пост на Фејсбук.