Жените откриваат зошто изневеруваат

88

Ново истражување покажало зошто мажените жени се впуштаат во афери, како и што кај сопругот толку ги нервира.

Дури 73 отсто од шест илјади испитанни мажени жени рекле дека го изневериле сопругот поради неговото однесување. Природно, сите тие барале љубовник кој е целосна спротивност од нивните сопрузи.

Еве кои причини ги навеле жените, ако ги имате обидете се да ги промените за да не шетате со „рогови“

  1. Му недостасуваше смисла за ахумор (19 отсто)
  2. Не ме разбира (16 отсто)
  3. Не е добар в кревет (14 отсто)
  4. Му недостасуваат добри манири (11 отсто)
  5. Мрзелив е и неамбициозен (10 отсто)
  6. Не одржува хигиена (9 отсто)
  7. Не е успешен (7 отсто)
  8. Не внимава на детали и социјани норми (5 отсто)
  9. Не чисти зад себе и е вистински мамин син (5 отсто)

10. Скржавец (4 отсто)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.