Жените се најмногу заинтересирани за овие „жешки“ секси игри

589

Порно платформата Pornhub неодамна објави статистика од својот пребарувач. Поимите за врзување, дисциплина, доминација, потчинетост и мазохизам и садизам сочинуваат само 1,5 проценти од сите пребарувани термини, но тие имаат широк спектар на практики.

Овие 15 поими најчесто се бараат на Pornhub:

• BDSM

• Bondage

• Slave

• Latex

• Spanking

• Submissive

• Lesbian Domination

• Domination

• Lesbian BDSM

• Blindfold Surprise

• Slave Training

• Bondage Orgasm

• Bodnage Gangbang

• Leather

Овие практики на BDSM се од најголем интерес кај жените. Pornhub, исто така, спореди кои термини на BDSM ги бараат првенствено жените.

Овие 10 поими се попопуларни кај женската публика отколку кај машката публика

• Gay BDSM е околу 163 проценти попопуларен кај жените

• Spanked and Fingered има плус 160 проценти кај жените.

• Dominant Submissive е за 155 проценти повеќе баран од жените.

• Daddy Spank има плус 144 проценти за корисничките.

• BDSM Gangbang е 112 проценти попопуларен кај жените.

• Tied up Vibrator Orgasm (оргазам со вибратор додека е врзан) има плус 107 проценти кај жените.

• Spanking Punishment со 105 проценти.

• Следува Punishment со 102 проценти повеќе.

• BDSM Orgasm е 101 процент повеќе популарен кај жените.

• BDSM Squirt има плус 96 проценти.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.