Жителите на Бардовци утре ќе протестираат пред Влада

Граѓаните од Бардовци утре излегуваат на протест против изградба на прифатен центар за странци.

Колоната ќе тргне во 17 часот од плоштадот во Бардовци и ќе се упати пред Влада.