Жителите на Бутел повеќе нема да пополнуваат формулари за прием кај градоначалникот

Од сега па понатака нема да има пополнување на формулари за прием кај градоначалникот, па да чекате дали ќе ве повика или не. Веќе од утре во функција ќе биде следниот мобилен телефон 075/274-421 каде што ќе можете веднаш да си го закажете вашиот термин за средба со мене, пишува во својата Фејсбук објава новиот градоначалник на општина Бутел Дарко Костовски.

-ОТВОРЕНА ОПШТИНА БУТЕЛ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ

ПРИЕМЕН ДЕН СЕКОЈ ВТОРНИК ОД 10-18 ЧАСОТ!

Од сега па понатака нема да има пополнување на формулари за прием кај градоначалникот, па да чекате дали ќе ве повика или не. Веќе од утре во функција ќе биде следниот мобилен телефон 075/274-421 каде што ќе можете веднаш да си го закажете вашиот термин за средба со мене.

Отвореноста и транспарентниот начин на работа гарантираат успех!

Ветувањата ги реализираме, стои во објавата на Костовски.