Зошто не треба да имате секс со поранешниот?

709

Според истражувањето на една фабрика за секс играчки, дури 44 проценти од испитаниците изјавиле дека имале односи со поранешниот партнер.

Некогаш враќањето во поранешниот кревет не е добра идеја.

Еве во кој случај никако не би требало тоа да го направите без оглед на „искрите“ меѓу вас.

1.Не сте го преболеле целосно: Емоционалната поврзаност значи дека ќе ви биде уште потешко да го пуштите поранешниот партнер.

2. Сака само секс: Тоа е знак дека ве искористува за секс без никакво почитување.

3.Го правите тоа заради инат или одмазда: Едноставно ова е очајно.

4. Веќе со недели сте на социјалните мрежи, но она што го гледате не ви се допаѓа: Не се грижете, обидете се на друго наместо, на пример излезете меѓу луѓе на некој забава.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.