Зошто жените ги оставаат мажите кои ги сакаат?

1014

Повеќето жени ќе премолчат и ќе кажат дека љубовта е најважна, но оние кои не сакаат да „замачкуваат очи“ ќе ви признаат дека постојат повеќе причини заради кои би го напуштиле и мажот кој неизмерно го сакаат.

Вие одберете во која група ќе бидете.

Жените кои сакаат среќна врска и среќен живот не ги толерираат следните работи:

1. Недостигот на заеднички интереси секако не е добар знак.

2. Исто како и недостигот на комуникација и разбирање.

3. Ако физичката интимност стане рутина.

4. Кога себичноста ќе преовлада.

5. Кратко и јасно – несигурност.

6. Премногу лаги кои излегуваат на виделина.

7. Недостиг на личен простор и време за себе.

8. Емотивно студенило или емотивна недостапност.

9. Обидот да ја промени жената со која е.

10. Недостиг на трпение.

11. Споредување со други жени.

12. Игнорирање на малите напори да се одржи романтиката и ситните гестови.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.