Економија

Узунов ги призна лошите економски политики: Растот на БДП ќе биде под 1 отсто

Узунов ги призна лошите економски политики: Растот на БДП ќе биде под  1 отсто

Бруто домашниот производ на Македонија за 2017-та ќе биде под 1 %, изјави советникот во владата Узунов во емисијата КликПлус.