Македонија

Аеродром и Гази Баба во понеделник без вода

Аеродром и Гази Баба во понеделник без вода

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради поставување водоводен приклучок од  Ф1 00 мм на булевар „Србија“ број 1.