Анализи

Европските социјалдемократи го избраа Тимерманс за водечки кандидат на изборите во ЕУ, но без големи шанси

Првиот потпретседател на Европската комисија, Франс Тимерманс, е потврден со акламација во саботата на конгресот на Партијата на европските...