Македонија

Без вода дел од корисниците на Орце Николов

Без вода дел од корисниците на Орце Николов

Корисниците на потегот од поранешна Стоковна куќа до зградата на „Т-Мобиле“ од 13,20 часот ќе останат без вода, информираат од јавното претпријатие „Водовод“.

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа на улицата Орце Николов број 1.