Македонија

Британскиот амбасадор ја посети АВМУ

Британскиот амбасадор ја посети АВМУ

На средбата во АВМУ се разговарало и за улогата на регулаторното тело за време на изборните процеси.

– Двете страни се согласија дека ваквата соработка треба да се унапредува и продлабочува и во иднина, се вели во соопштението.