Македонија

Црвен крст со свој клуб во училиштето „Димитар Влахов“

Црвен крст со свој клуб во училиштето „Димитар Влахов“

Црвен крст на град Скопје денеска во просториите на Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци – „Димитар Влахов“ ќе отвори свој клуб.

Со оваа активност започнува имплементациајата на проектот „Создаваме заедно“ преку кој ќе се реализираат низа активности.