понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Денеска е Светски ден на младите

Одбележувањето на Светскиот ден на младите се организира во рамки на Youth Voice кампањата Y-PEER во соработка со Националниот младински совет на Македонија и Balkan Action 2015.

Денеска е Светски ден на младите

Денеска е Светски ден на младите

Поврзани вести

Со интерактивни работилници и панел дискусија денеска во Младинскиот културен центар ќе биде одбележан Светскиот ден на младите.

Одбележувањето на Светскиот ден на младите се организира во рамки на Youth Voice кампањата Y-PEER во соработка со Националниот младински совет на Македонија и Balkan Action 2015. Настанот е поддржан од Фондот за население и Програмата за развој на Обединетите нации.

Најчитани вести