вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 52

Десет работи кои мажите им ги замеруваат на жените во кревет

2014-11-oralni_seks_890311674

Последни вести

1. Гризање на лош начин. Кога сте доле држете ги забите подалеку, тоа не е храна.

2. Кога ќе завршите со сексуалниот чин веднаш ја облекувате старата пижама. Може ќе има втора рунда…

3. Кога ќе го оставите телевизорот уклучен и по стоти пат фрлате поглед на него за време на сексот.

4. Главно не сакате кога вашиот прст ќе дојде во близина со неговиот анален отвор, а поготово ако претходно не сте побарале дозвола.

5. Кога ќе престанете да се грижите околу долната облека. Не е привлечно да гледате Дизниеви јунаци…

6. Кога девојката само лежи и не прави ништо. Тоа е најлошото нешто што може да се направи во кревет

7. Викање, посебно ако знаете дека имаат цимери. Тоа не е возбудливо, туку некултурно

8. Кога ќе почне предиграта, а девојката вели дека е уморна

9. Некогаш само сака да заспие по сексот и не сака кога се лутите, бидејќи не сака да зборува и да се мази

10. Кога се прашувате дали сте вие виновни што не сврши и премногу си ги земате работите при срце. Бидејќи се случува ои тоа, а премногу се зборува на таа тема, само ви се чини дека проблемот е се поголем.

Најчитани вести