петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 53

Евакуиран аеродромот во Марсеј

marsej

Последни вести

Аеродромот во Марсеј е евакуиран поради сомнителен пакет. Бројни полициски сили се наоѓаат на лице место.

Аеродромот се наоѓа на 27 километри од Марсеј, тој е најпрометен аеродром во Франција.

Untitled-2

Најчитани вести