Македонија

Еве како би изгледале новите пасоши

Еве како би изгледале новите пасоши

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска на „Фејсбук“ сподели фотошопирана фотографија за тоа како би можел да изгледа макдонскиот пасош со новиот македонски грб.

– Убаво ќе го личи – коментира Јанкулоска на фотографијата.

pasosi