Македонија

Еве кои улици ќе бидат без вода

Еве кои улици ќе бидат без вода

Поради изведување на водоводен приклучок на улица Софиска број 32, без вода ќе останат корисниците од улиците Софиска, Његошева и Стохолмска.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 часот  па се до изведување на истиот.