Македонија

ФОТО: Дружба на децата од градинката „Орце Николов“ со ученици од „ЕФИС“

ФОТО: Дружба на децата од градинката „Орце Николов“ со ученици од „ЕФИС“

Децата од градинката „Орце Николов“ , денеска имаа заедничка дружба со учениците од француското интернационално училиште „ЕФИС“.
Моменти на среќа, топли прегратки и детски искрени насмевки…

grad3 grad4 grad5 grad6