Македонија

ФОТО: Камиони пропадна на мост во Градски парк во Скопје

ФОТО: Камиони пропадна на мост во Градски парк во Скопје

Камион на ЈП „Паркови и зеленило“ пропадна во дрвен мост во скопскиот Градски парк. За среќа нема повредени.

most2