Македонија

ФОТО: Масовна поддршка за полицијата и во Кичево

ФОТО: Масовна поддршка за полицијата и во Кичево

Улиците во Кичево беа полни со граѓаните кои излегоа во огромен број да изразат благодарност до македонската полиција.

kicevo1500

Стари и млади од сите националности искажаа благодарност за несебичното залагање од страна на безбедносните сили.

kicevo2500

kicevo3500

kicevo4500

kicevo5500