Балкан

ФОТО: Ова е бизнисменот пронајден со отсечени раце и нозе

ФОТО: Ова е бизнисменот пронајден со отсечени раце и нозе

Шеесетгодишниот Драго Машуловиќ, татко на порaнешниот кошаркар на Ѕвезда, Владимир, вчера беше брутално убиен и пронајден со отсечени екстремитети во подрум во Белград.

Според засега непотврдени информации, Машиловиќ бил убиен поради голем долг. Тој се занимавал со изградба на станови во Белград.

Машуловиќ беше убиен вчера попладне во во подрумот од зградата кој го имал изнајмено, на вратата немало видливи траги од разбивање, па полицијата претпоставува дека Драго сам им отворил на убијците, односно дека ги познавал. Распраченото тело го пронашле станари од зградата, кои изјавиле дека не ја познаваат жртвата.

Увидот на лице место на страшното убиство траел цели шест часа.