Магазин

Фото: Претседателот Николиќ се појави во серијата „Бруклин 99“

Фото: Претседателот Николиќ се појави во серијата „Бруклин 99“

Претседателот на Србија, Томислав Николиќ заврши во популарната серија „Бруклин 99“. На самиот почеток на 3 епизода од 2 сезона на оваа серија, се најавува посетата на српскиот претседател на Њујорк.

Меѓутоа тој доцни 3 часа и полицијата мора да го обезбеди, а тие пробуваат да се забавуваат додека да им помине времето.

„Бруклин 99“ е американска акциона комедија во њујоршката полиција.