Магазин

ФОТО: Сека Алексиќ го покажа стомакот

ФОТО: Сека Алексиќ го покажа стомакот

Пејачката Сека Алексиќ не ја криеше среќата кога пред два месеци објави дека е бремена, а сега конечно го покажа и својот стомак.

Иако на настапите го криеше, Сека конечно објави фотографија каде јасно се гледа нејзиниот бремен стомак.

👶🏻🍼😍👪

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on