Магазин

ФОТО: Споделете ги овие фотографии за да дознаеме кој е среќниот пар

ФОТО: Споделете ги овие фотографии за да дознаеме кој е среќниот пар

Посетител на Плоштадот Свети Марко во Венеција овековеил запросување и сег сака да го пронајде овој пар за да им ја даде фотографијата, бидејќи единствено само тој има направено фотогафија во дадениот момент.

„Драги пријатели, потребна ми е вашата помош“.

На овие две фотографии е среќниот пар, на чие запросување случајно присуствував и направив фотографии.

2

Им честитав, но забравив да гипрашам како се викаат и од каде се…за да им ги пратам фотограиите кои веројатно само јас ги имам направено.

Имам идеја овие две фотографии да се раширам на интернет за конечно да дојдам до среќниот пар.  Однапред им благодарам на сите кои ќе ја споделат оваа приказна со своите пријатели“, ова е текстот кој го напишал човекот кој ги направил фотографиите.