ТОП,Македонија

Груевски на Стража купува мекици (ФОТО+ ВИДЕО)

Груевски на Стража купува мекици   (ФОТО+ ВИДЕО)
Груевски на Стража купува мекици

Денес на патот Кичево – Охрид, поточно на добро познатото место кај „Мекиците од Стража“ можеше да се забележи и премиерот Никола Груевски.

Фотографиите излегоа на социјалните мрежи, а премиерот бил фотографиран од случајни купувачи на „Мекиците на стража“, каде минувачи застануваат на пауза од пат да купат зa јадење.

mekici-1

Груевски предизвикал изненадување кај луѓето кои биле на самото место. Премиерот  и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски по агендата на настани во Охрид застанаа во ред да си купат мекица на култното место.

И Груевски застана во ред за Мекиците од Стража 🙂

Posted by Brane Jakimoski on Thursday, November 12, 2015

И Груевски застана во ред за Мекиците од Стража 🙂

Posted by Brane Jakimoski on Thursday, November 12, 2015