Македонија

Хулиганите на СДСМ и СОРОС повторно дивееја низ Скопје (ВИДЕО)

Хулиганите и вандалите на СДСМ и СОРОС вечерва повторно дивееја и кршеа низ центарот на Скопје.

Откако најпрво го обоија Министерството за правда, тие со камења ги искршија стаклата од зградата и фрлаа факели кон објектот.