Македонија

Јанакиески денеска во посета на охридската Капетанија

Јанакиески денеска во посета на охридската Капетанија

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески денеска ќе оствари работна средба во Капетанијата на пристаништа, во општина Охрид.

Потоа, министерот Јанкиески, заедно со градоначалникот на Охрид, Никола Бакраческим ќе изврши увид на градежните работи на проектот за изградба на фекална канализација во населено место Лескоец, општина Охрид.