Магазин

Кејти Пери и го зема приматот на Бионсе според „Форбс“

Кејти Пери и го зема приматот на Бионсе според „Форбс“
Кејти Пери и го зема приматот на Бионсе според „Форбс“

Популарната Бионсе неколку години го држеше местото на „кралскиот трон“ на најбогати пејачи, но на најновата листа на „Форбс“ таа повќе не е на првотo место, што изненади многумина.

Нова лидерка на листата на најбогати музичари на „Форбс“ е Кејти Пери со заработка од