Магазин

Концерт на Роби Вилијамс во Белград

Концерт на Роби Вилијамс во Белград

Светската музичка ѕвезда Роби Вилијамс ќе има концерт во Белград, јавуваат медиумите во Србија.

Пејачот Роби Вилијамс стигнува во Белград во организација на “Егзит тим“, а неговиот концерт ќе се одржи на Ушче, на 17 јуни.

Концертот е дел од светската турнеја на Вилијамс.