Македонија

Латас: Груевски ве плаќа за да бидете на власт во СДСМ, додека сте вие на власт, ВМРО-ДПМНЕ ќе победува

Латас: Груевски ве плаќа за да бидете на власт во СДСМ, додека сте вие на власт, ВМРО-ДПМНЕ ќе победува

Груевски ве плаќа за да бидете на власт во СДСМ. Додека сте вие на власт, ВМРО-ДПМНЕ ќе победува.

Латас го праша лидерот на СДСМ како неговото семејство свртело неверојатни 205 милиони евра за време на владеењето на Груевски. Заев одбегна да даде одговор на ова прашање.

„Што правиме со тендерите што ги давате на Фирмите на Баце, Вице, Чиче“ – праша Латас, но Заев не даде одговор на ова прашање.