Свет

Листа на Форбс: Кои се најмоќните луѓе годинава?

Листа на Форбс: Кои се најмоќните луѓе годинава?

Според најновата листа на Форбс на најмоќните луѓе за оваа година, претседателот на Русија, Владимир Путин се најде на првото место, трета година по ред, а веднаш зад него се лидерите на Германија и САД.

putinREUTERS

Путин и понатаму е…