ТОП,Македонија

Маратонски отчет на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“

Маратонски отчет на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“

Jавниот отчет за сработеното на партијата на Никола Груевски трае веќе три часа. Носителите на јавни функции во рамки на отчетот реферираат за сработеното во минатиот период со особен акцент на изминатите две години.

vmro-otcet-narod-1

Ова претставува пример на голема транспарентност и отвореност, при што пред 10 илјадна публика и стотици илјади кои може да го следат настанот на интернет, се објаснува секој аспект на преземените реформи и проекти и корисноста која ја добиваат граѓаните од истите.

vmro-otcet-1