Македонија

Нормализиран сообраќајот на патот Гевгелија – Скопје

Нормализиран сообраќајот на патот Гевгелија – Скопје

Сообраќајот на магистралниот пат Гевгелија – Скопје е нормализиран и се одвива без прекини, соопшти Автомото сојузот на Македонија.