Македонија

Нова игра на среќа – Среќни топчиња

Нова игра на среќа – Среќни топчиња

Државна лотарија на Македонија го збогати своето портфолио на игри со играта Среќни топчиња.

Играта од денеска веќе се нуди во обложувалниците на МАРБЕТ, ширум Македонија, а наскоро се очекува да ја има и во други поголеми обложувалници.

Играта е исклучително забавна и нуди чести можности за добивки. Слоганот на играта е ТВОЈА БОЈА, ТВОЈ БРОЈ!
Играта СРЕЌНИ ТОПЧИЊА е направена е по моделот на забавните игри кои побудуваат голем интерес во светот, а  за прв пат се приредува во Македонија.

Се игра со избор на не помалку од 6 броеви од вкупните 48. Извлекувањата се електронски, со извлекуваат на 35 топчиња, кои се прикажуваат на екран. Цената на поединечна игра/ комбинација изнесува 2 денара, а минималната уплата по игра е 20 денари.

Оваа игра е посебно интересна бидејќи ги предизвикува играчите да комбинираат бои и броеви, како и да го изберат видот на игра која повеќе им одговара. На пример играчот може да избере во каква игра ќе учествува од 10те различни видови игри:

  1. Игра на броеви;
  2. Збир на првите 5 извлечени броеви, поголем или помал од 122,5;

3. Првиот извлечен број, поголем или помал од 24,5;

4. Првиот извлечен број, парен или непарен;

5. Боја на првото извлечено топче;

6. Во целата игра, дали има повеќе парни или непарни броеви;

  1. Најчесто извлечена боја;
  2. Последниот извлечен број, поголем или помал од 24,5;
  3. Последниот извлечен број, парен или непарен;
  4. Боја на последното извлечено топче;

Во играта има и бројни изненадувања од типот на БОНУС ДЕТЕЛНИКА И БОНУС ДОБИВКА +100.

Играта СРЕЌНИ ТОПЧИЊА е игра за сите кои сакаат низ забава да ја поттикнат својата мисла за можности за комбинирање, што ќе ги доведе до ЏЕК ПОТ или помала добивка. Ова е игра која лесно може да се засака.