Магазин

Новиот парфем на Трусарди „My Name“ ја поттикнува женската заводничка аура

Новиот парфем на Трусарди „My Name“ ја поттикнува женската заводничка аура

Групацијата Орбико се претстави со новата мирисна нота на Трусарди „My Name“ кој е инспириран од суштината на феминизмот и визуелната интерпретација на женската заводничка аура.

trusss

Алхемијата на Трусарди ја прикажува идеалната жена, изненадува со дискреција, го открива своето значење, креира вистинска мистерија без трикови или измама, но со наследство, споособност и сурови материјали. Содржината на парфемот се хелиотропни цветови и свеж мошус, комбинирано со свежи ноти кои создаваат зависност. Тоа што е карактеристично за „My Name“ е дизајнот, односно капачето, кое само по себе мириса, па по истрошување на парфемот, истото може да се стави во гардероберот, за свежата нота да се пренесе на парчињата облека. Заштитно лице на парфемот е Гаја Трусарди, познат италијански моден дизајнер.

kapache

Во продолжение погледнете го видеото за парфемот „My Name“ во кое главната улога ја има несекојдневната и уникатна Гаја Трусарди.