четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 43

Пациент пукал во лекар на Абдоменална хирургија

Неофицијално, пациенстот бил незадоволен од лекарот, бидејќи неговата мајка која била хоспитализирана на клиниката починала.

Пациент пукал во лекар на Абдоменална хирургија

Пациент пукал во лекар на Абдоменална хирургија

Последни вести

Лекар од Клиниката за абдоменална хирургија утринава е ранет во ногата од пациент.

Неофицијално, пациенстот бил незадоволен од лекарот, бидејќи неговата мајка која била хоспитализирана на Клиниката починала.

Напѓачот пукал и во медицинската сестра, но таа не била погодена.

Во моментот на Клиниката има полиција, а напаѓачот, заедно со уште двајца кои исто така дивееле на Клиниката, се уапсени.

Повеќе детали за настанот, од МВР најавија за подоцна.

 

Најчитани вести