сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 3

Партиските групи на нова средба за медимите и избирачкиот список

vanhaute

Последни вести

Европскиот посредник Питер Ванхауте соопшти дека средбите на партиските работни групи за исполнување на обврските што прозлегуваат од договорот од Пржино ќе продолжат денеска во 17:00 часот.

На денешната средба ќе се разговара за медиумите и за методологиите за прочистување на избирачкиот список.

Најчитани вести