сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

И пензионрите донираат пари за поплавените

Апел и до граѓаните, да се донираат повеќе лекови и медоцинска помош.

ADAAAD-3-

Последни вести

Сојузот на здружение на пензионери на РМ изрази сочувство за семејствата на настраданите од невремето во Скопје.
53-те здруженија на пензионери донираат парични средства во границата на своите можности.

Како што велат традиционално се вклучуваат во акциите за помош, овој пат велешкиот огранок на здружението ги отстапува своите простории на новоотворениот пензионерски рекреативен центар во Богомила, за згрижување на околу 40-мина.

Апел и до граѓаните, да се донираат повеќе лекови и медоцинска помош.

Најчитани вести