понеделник, 27 март 2017  |  Вести денес: 62

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска.

gasovod-shtip

Поврзани вести

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска.

Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, изградбата на делницата Штип – Неготино е втор дел од Проектот за изградба на Националниот гасоводен систем во Република Македонија.

Најчитани вести