Магазин

Подгответе специјалитет кој доаѓа од скандинавската кујна

Подгответе специјалитет кој доаѓа од скандинавската кујна

Компирот Хаселбек се подготвува брзо, економичен е, има извонреден вкус и може да биде одличен прилог кој ќе гозбогати секој ручек.

Идејата за овие атрактивни сочни компири потекнув од скандинавската кујна.

На видеото погледнете кои состојки ви се потебни и како се подготвува…