Македонија,Крими хроника

Полицијата го уапси Владо И. осуденик за затајување

Полицијата го уапси Владо И. осуденик за затајување

На 15.12.2014 година, постапувајќи по судска наредба, СВР Скопје го лиши од слобода лицето Владо И.(36), од Скопје кој се барал за издржување затворска казна во траење од две години за сторено кривично дело “затајување”. Истиот е спроведен во КПУ„Идризово“.