Помош од милион денари од М-НАВ за настраданите во поплавите

Македонска навигација М-НАВ ќе одвои милион денари за помош на настраданите во неодамнешните поплави во скопско, соопшти денеска М-НАВ.

Одлуката за помошта ја донесе Управниот одбор на М-НАВ